MEMORY TRAININGEN

De geheugentechniek inzetten waar een goed werkend geheugen nodig is? BT Monkeys zet hiervoor de geheugentechniek functioneel in. Ons uitgangspunt is niet het geheugen trainen voor mentale fitheid maar om specifieke doelen te halen. Natuurlijk is de fitheid een bonus.

Wij helpen jou om je geheugen effectief in te zetten.

Memory4Focus

Dé persoonlijke leiderschap & effectiviteitstraining op basis van de geheugentechniek. Deze training, eigenlijk een traject, gaat moderne, mentale problemen te lijf en zorgt voor vlijmscherpe focus, hoge effectiviteit en mentale rust.

Bekijk de training

Memory4Names

In één trainingsdag leer je technieken om namen te onthouden van mensen die je nieuw ontmoet. Een belangrijke vaardigheid in een sociaal context. Maar ook bijvoorbeeld een grote toegevoegde waarde voor beroepen waarbij klantbeheer op de voorgrond staat.

Bekijk de training

Reading4Memory.

In één trainingsdag leer je de krachtigste technieken om met aandacht en snelheid je leesmateriaal door te nemen. Je leert de snelleestechnieken en past ze meteen toe.

Bekijk de training

Memory4Study Volwassenen.

In één trainingsdag leer je de sterkste geheugentechnieken die je meteen kunt toepassen in je studie. Onthoud wat je moet onthouden. Voor je examens.

Bekijk de training

Memory4Study Middelbare school.

In één trainingsdag leer je de sterkste geheugentechnieken die je meteen kunt toepassen in je studie op de middelbare school. Onthoud wat je moet onthouden in minder tijd.

Bekijk de training

Memory4Study Basisschool.

In één workshop dagdeel leer je de sterkste geheugentechnieken die je meteen kunt toepassen in je studie op de middelbare school. Onthoud wat je moet onthouden in minder tijd.

Bekijk de training