De persoonlijke leiderschap & effectiviteitstraining van BT Monkeys

Memory4Focus is de persoonlijke leiderschap & effectiviteitstraining van BT Monkeys. In deze training leer jij geheugentechnieken en hoe je met deze technieken je eigen brein kunt structureren. Met deze vaardigheid ga je jouw mentale kracht en focus naar een hoger plan trekken.

Memory4focus

Geheugentechnieken zijn zo oud als de mens zelf. Helaas zijn veel van deze technieken tegenwoordig uit onze maatschappij verdwenen. Waarschijnlijk omdat het menselijk geheugen minder van belang werd met de komst van de boekdrukkunst en meer recentelijk de computer. Maar omdat de geheugentechniek zo oud is, zit deze competentie gelukkig nog verborgen in ons DNA. We bezitten allemaal potentie om grote hoeveelheid informatie in ons brein op te slaan. We bezitten allemaal de potentie om structuur in ons hoofd aan te brengen en daardoor ons drukke dagelijkse bestaan te vereenvoudigen.

Dit is waar de Memory4focus training zich op richt. Met de persoonlijke leiderschap & effectiviteitstraining op basis van de geheugentechniek gaan we samen moderne, mentale problemen te lijf en zorgen we voor vlijmscherpe focus, hoge effectiviteit en mentale rust.

Focus in de 21ste eeuw
We leven in de tijd van overvloed van informatie en prikkels. Dit is gekomen samen met de digitale revolutie. Helaas komt de grote waarde van de beschikbaarheid van informatie ook met een last. De last van bijna constant afgeleid zijn. Iedereen trekt aan je en het wordt steeds moeilijker om de aandacht te blijven richten op wat voor jou belangrijk is.

Goede gerichte focus is daarom ook dé competentie in de 21ste eeuw.

Controleer je Geheugen, controleer je Focus
BT Monkeys oprichter Rick de Jong deed een opmerkelijke ontdekking. Hij kwam aan het begin van deze eeuw in aanraking met geheugentechnieken. Dit vond hij zo fascinerend dat hij zijn geheugen is blijven ontwikkelen. Hij behoort nu bij de top voor wat betreft de beste getrainde geheugens in de wereld. De opmerkelijke ontdekking heeft echter niet direct te maken met het proces van onthouden. Het gaat erom wat je nog meer kan doen met de geheugentechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat je je eigen brein kan ordenen, kan structureren. En deze vaardigheid is verrassend goed toepasbaar op het vlak van persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Met jouw geheugen controleer je jouw focus.

Wat ga jij meenemen?
Na de een-daagse training ga jij naar huis met de juiste tools in jouw mentale bagage. De tools hebben je geleerd wat de geheugentechniek is. Je hebt inzicht gekregen in de werking van jouw geheugen en hoe je deze kunt sturen om meer rust en focus te ervaren. Deze geheugentechniek heb je leren inzetten om een overzicht te creëren van al jouw prioriteiten, jouw dingen te doen. Dit zorgt ervoor dat je overzicht hebt en nog belangrijker, de dingen gedaan krijgt in minder tijd. Dit systeem van alles een plek geven in jouw brein zorgt er aanvullend voor dat je een algehele gevoel van mentale rust creëert. Ook gaan we in hoe je de geheugentechniek kunt inzetten om met volledig focus en flow de dingen te doen die voor jou van belang zijn.

Waar ga je afscheid van nemen?
De Memory4Focus training gaat ervoor zorgen dat je met Focus de dingen doet die voor jou belangrijk zijn. Dit betekent afscheid nemen van slechte effectiviteit, afscheid nemen van dingen niet gedaan krijgen. Ook zeg je gedag tegen gebrek aan energie en levensvreugde. Het gevoel van een te vol en overprikkeld hoofd bestaat niet meer. Verdeelde en gebrekkige aandacht kunnen ook in de geschiedenisboeken. Evenals te druk zijn, overspannenheid en burn-out. Jouw eigen geheugen gaat jou helpen. Helpen in Focus.

Een echte vaardigheid ontwikkelen

Na de een-daagse training ontvang je een online vervolg. Als geheugenspecialisten weten wij als geen ander hoe ons geheugen werkt. Hoe het aanleren van nieuwe kennis en vaardigheden werkt. Om het nieuwe geleerde goed te laten beklijven moet je ermee aan de slag. Wij begrijpen en ondersteunen dit. En doe doen wij dit?

  • Je ontvangt voor 66 dagen een onlinetraining in je mailbox. Het zijn 66 kleine trainingen met het doel het geleerde levend te houden.
  • Je ontvangt toegang tot een online leeromgeving waarin je het geleerde kunt herhalen en kunt oefenen.
  • Jaarlijks kun je tegen kostprijs opnieuw deelnemen aan de training.

Waarom deze training?
Deze training is gericht op het leren kennen van je eigen brein. Hoe de werking van jouw geheugen de uitgangsbasis wordt van jouw persoonlijke leiderschap, van jouw effectiviteit. Heb je dat weleens eerder ergens gehoord? Waarschijnlijk niet. Het is een staaltje omdenken in de wereld van persoonlijke effectiviteit. Wij weten dat onze methode wel dé oplossing is voor de moderne problemen van altijd maar gehaast zijn, te druk in het hoofd en dingen niet gedaan krijgen. Krijg dingen gedaan, creëer een leven om nooit meer te vergeten.

Meer focus, rust en overzicht ervaren?

Schrijf je in voor de persoonlijke leiderschap & effectiviteitstraining van BT Monkeys

Nu inschrijven