Een lezing om nooit te vergeten

Ben je op zoek naar een inspirerende en energieke lezing over de kracht van het menselijk brein? BTMonkeys organiseert boeiende breinlezingen over hoe je met de juiste vaardigheden een efficiënt, prettig en stressloos (werk)leven krijgt.

De lezingen van BTMonkeys

Een volle zaal. Iedereen wacht vol spanning af. Het onderwerp is bekend. De spreker wordt aangekondigd en stapt het podium op. De zaal is muisstil en dan..

Ja wat dan? Wat zoek je in een spreker? Natuurlijk een passend onderwerp. En een verteller met hoge expertise over het onderwerp. Maar dat is niet voldoende. De zaal moet worden verrast, in hoge mate worden geïnspireerd. In de zaal moet één grote aura ontstaan van hier kunnen wij iets mee. En bij het verlaten van de zaal nemen alle aanwezigen nieuwe energie mee naar huis. Energie over praktische toepasbare technieken over hun eigen brein.

Dat is wat BT Monkeys doet.

De Breinonderwerpen
Het uitgangspunt van BT Monkeys is altijd het geheugen en de geheugentechniek. Altijd. Wij hebben namelijk de diepste overtuiging dat de geheugentechniek dé oplossing is voor vrijwel alle moderne mentale uitdagingen. Hieronder een opsomming van enkele oplossingsgebieden.

Effectief werken.
Vaak valt dit onder de van timemanagement. Het gaat echter niet om het managen van je tijd maar het managen van je brein. Door geheugentechnieken hiervoor te gebruiken structureer je zo je hoofd dat je beheersbaar overzicht krijgt van je dingen te doen. Het bijzondere van onze strategie is niet alleen dat je dingen gedaan krijgt maar ook een gevoel van rust en flow gaat ervaren.

Hier komt Rick de Jong graag over vertellen. Het wordt een lezing om nooit te vergeten.

Vol hoofd, overspannenheid en Burn-out.
Dit zijn allemaal onderwerpen die te maken hebben met hoe zaken in ons hoofd gestructureerd, geplaatst zijn. Onze geheugentechnieken en strategieën zorgen ervoor dat alle informatie en prikkels een zodanige plek krijgen in het brein dat rust worden ervaren.
Hier komt Rick de Jong graag over vertellen. Het wordt een lezing om nooit te vergeten.

Leren en onthouden. De geheugentechniek kan direct worden toegepast op leren en studeren. Zodat je de dingen onthoudt die je moet onthouden. En niet alleen voor de tentamen maar ook in je langetermijngeheugen. Ons onderwijs gaat een enorme klapper maken met deze geheugentechnieken.
Hier komt Rick de Jong graag over vertellen. Het wordt een lezing om nooit te vergeten.