Presenteren uit het hoofd voor politici

Dé training die de politicus laat excelleren in het presenteren. Je leert de geheugentechniek en past deze direct toe op openbaar spreken. Je spreekt vanuit je hart en je "spiekbriefje" zit in je hoofd. Je neemt je toehoorders mee in jouw verhaal en ze vergeten jou en je presentatie nooit meer. Spreken uit het hoofd is spreken uit het hart.

Wat is zo aansprekend aan sprekers zoals Barack Obama? Hoe komt het dat we allemaal Martin Luther King kennen? En dat zijn "I have a dream" speech bij ons ons allemaal op het netvlies staat?

De kracht van openbaar spreken is spreken met autoriteit, met gezag en vanuit het hart. Of beter gezegd vanuit het hoofd, je geheugen. Als je ergens in gelooft dan lees je dit niet op vanaf geschreven of getikte aantekeningen. Wat was er gebeurd als Martin Luther King "I have a dream" had voorgelezen vanaf een powerpoint?

Training presenteren uit het hoofd voor politici

Speciaal voor politici heeft BT Monkeys de training "presenteren uit het hoofd voor politici". Je leert de geheugentechniek en past deze toe op het politiek werk. Op het beheersen van jouw verhaal en hoe dit verhaal met autoriteit te presenteren. Uit het hoofd en dus uit het hart! Een verhaal om niet te vergeten.

Neem deel, ontwikkel je geheugen en presenteer vanuit het hart!

BT Monkeys heeft een aantal trainingen mogen verzorgen voor de wethoudersvereniging in Den Haag. Hier is ook onze warme hart ontwikkeld voor de doelgroep van politici. Daarom specifiek een training presenteren uit het hoofd voor politici. Met duidelijk voorbeelden en presentatietechnieken gericht op de doelgroep.

Schrijf in voor een training in 2020 en neem deel voor een introductieprijs. Dit geldt voor iedereen die werkzaam is in het politieke leven én inschrijft voor 31 januari 2020.


Wat je gaat ontwikkelen:

 • De sterkste geheugentechniek
 • De vaardigheid om de geheugentechniek toe te passen bij jouw politieke presentaties
 • Aanvullende tips & tricks van geheugen en presenteren. Je ontwikkelt hiermee de vaardigheden om een presentatie te verzorgen die de toehoorders nooit meer gaan vergeten

Hoe gaan we te werk:

 • Bij de één-daagse training ontvang je al de kennis die je nodig hebt om uit je hoofd te kunnen presenteren
 • Bij de training wordt de geheugentechniek en het presenteren uit het hoofd meteen in de praktijk gebracht
 • De oefenstof is gericht op voorbeelden uit de politieke praktijk
 • Gedurende de eerste drie maanden na de training ontvang je zes nieuwsbrieven in je mailbox. De nieuwsbrief bevatten aanvullende verdieping en inspiratie om je nog beter op weg te helpen te excelleren in jouw presenteren

De investering:

 • Jouw tijd en enthousiasme bij de live-training
 • Een geldelijke investering van € 85,00 excl. BTW voor het gehele trainingstraject, mits we een inschrijving ontvangen vóór 31 januari 2020. (reguliere investering: € 395,00)
 • Inschrijving vóór 31 januari 2020 betekent één ticket voor één training in 2020. Planning in overleg

Datum en locatie:

 • 19 maart 2020 (10.30-17.00)- Oss (inloop vanaf 10.00)
 • Ben je verhinderd op 19 maart? Geen probleem. In overleg wordt een nieuwe datum vastgesteld in 2020 of je kunt aansluiten bij de reguliere training presenteren uit het hoofd.

Deze training in-company organiseren? Ook voor in-company geldt een aantrekkelijk aanbod. Mits vóór 31 januari 2020 contact wordt opgenomen.

Kun je niet maar wil je wel graag de training volgen? Of hebben wij geen beschikbare datum?

Neem contact met ons op en we plaatsen je op een lijst.

Inschrijven is heel eenvoudig. Druk op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.